Modena sport

Статті > МІСО Дослідження та розробки це наше ДНК

ДОСЛІДЖЕННЯ ТА РОЗРОБКИ ЦЕ НАША ДНК

Компанія Mico (Міко) завжди інвестували в дослідження та розробки. З 1970 року співробітники Місо (Міко),що вибір найефективніших волокон і найпередовіших технологій пошиття, підтверджених науковими лабораторними тестами, може справді захистити, покращити та підвищити ефективність тих, хто носить високотехнологічний одяг преміум-класу Mico Sport. Це наша філософія продукту, принцип роботи, який завжди надихався технічними інноваціями та підтримувався відгуками найвідоміших у світі спортивних тестерів. Так народжуються спортивні колекції, від зовнішніх до закритих, які позитивно змінюють продуктивність.

ЧЕРЕЗ НАШУ ДІЯЛЬНІСТЬ МИ ПОКРАЩУЄМО ВАШУ

Компанія Місо (Міко) вирішили придивитися до любителів спорту, ми вибрали найкращі технології виробництва,Mico Sport вирішили захистити ваше тіло, щоб допомогти вам йти далі. Ми зробили це з пристрастю та у співпраці з великими чемпіонами та технічними партнерами. Саме завдяки нашій продуктивності ми можемо покращити ваші: преміальні ізоляційні та дихаючі високотехнологічні волокна, одяг, стійкий до холоду та спеки, ультралегкі мікроволокна, ультраеластичні тканини та тканини яка запобігає запаху, терморегулятор, срібні волокна, комфортні тканини,вентиляція, яка покращує комфорт, і посадку, яка супроводжує кожен ваш крок.

Перемагати означає подолати не лише себе, а й інших. Вологість, піт, перепади температури, неприємні запахи та подразнення шкіри є першими супротивниками, яких потрібно перемогти на будь-якій місцевості. Завдяки формулі глобального захисту Mico Sport визначає нові стандарти для найекстремальніших характеристик. Технічний одяг, досконалий у кожній деталі: зручний, еластичний і дихаючий, створений для повного захисту всіх спортсменів.

На змаганнях залишаються лише азарт і концентрація, аж до приходу та перемоги.