Modena sport

Статті > DIN - ЗНАЙДІТЬ ПРАВИЛЬНЕ НАЛАШТУВАННЯ ЛИЖНИХ КРІПЛЕНЬ

ВЕЛИЧИНА DIN

     Чи знайомі ви з Німецьким інститутом стандартизації, або скорочено DIN? Якщо ні, то DIN - це шкала, що визначає силу, необхідну для розстібання кріплень. З більшим числом на шкалі потрібно більше зусиль для розстібання.

     Розповсюдженою помилкою щодо DIN є думка, що воно повинно бути налаштоване за вашою вагою як лижника, де цифри на шкалі відповідають вашій вазі. Наприклад, якщо ви важите 80 кілограмів, то DIN має бути 8. Однак це не так просто. Є інші фактори, які трошки ускладнюють ситуацію: довжина підошви черевика, ваша сила і, головне, ваш стиль катання - це параметри, які також впливають на значення за шкалою DIN. Якщо ваш стиль катання агресивний, вам може знадобитися більше значення, щоб уникнути ненавмисного зісковзування лиж.

The Best Backcountry Ski Bindings of 2024 | GearJunkie

     Значення DIN нічого не має спільного з вашою цінністю як лижника. Важливо пам'ятати, що встановлення занадто високого значення DIN може призвести до того, що кріплення не відстібнуться в потрібний момент, що може призвести до травм. Тому найбезпечніше експериментувати та знаходити відповідне значення. Почніть з низького значення і збільшуйте його, поки не знайдете оптимальне. Якщо ви не впевнені, яке значення DIN вам підходить, найкраще звернутися до лижного магазину або прокату. Також можете скористатися нашим кальккулятором DIN, де за вашими даними калькулятор надасть вам приблизне значення DIN. Дізнайтеся який у Вас DIN завдяки нашому калькулятору.

КАЛЬКУЛЯТОР DIN